Ana Muresan, membru al PRM, a lesinat, ieri, pentru a doua oara, la conferinta de presa a PRM, lucru care l-a facut pe liderul partidului, Corneliu Vadim Tudor, sa spuna ca ar putea sa-si tina conferintele de presa la Spitalul de Urgenta.

In timp ce vorbea despre criza gazului, Vadim Tudor a fost cel care a observat ca Ana Muresan lesinase in sala in care avea loc conferinta de presa a PRM.

“Vad ca Ana Muresan iarasi lesina la conferintele mele. (…) Parca e bataie de joc! Cine o lasa pe batranica asta la conferintele mele? Tara arde si eu dau primul-ajutor. Sa nu mai vina la conferinte, altminteri mut conferinta de presa la Spitalul de Urgenta !”, a spus C.V. Tudor.

El a precizat ca ii este mila de Ana Muresan, care are 84 de ani, dar nu mai vrea astfel de incidente. “Am ajuns si babysitter la oameni de 84 de ani?”, a adaugat liderul PRM, care a fost nevoit sa-si intrerupa discursul pentru a ruga alti membri PRM sa o scoata cu tot cu scaun pe Ana Muresan din sala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.