Premierul Emil Boc a numit n functie 18 secretari de stat si un consilier de stat n aparatul vicepremierului.

Totodata, au fost numiti si doi vicepresedinti ai ANAF, cu rang de secretar de stat, respectiv presedintele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca si presedintele Casei de Pensii.

Razvan Murgeanu a fost numit secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Silviu Bian - presedinte la Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, iar Domnica Doina Pârcalabu a fost avansata presedinte la Casa Nationala de Pensii.

Vladimir Manastireanu este consilier de stat la cabinetul viceprim-ministrului, iar Dragos George Bogdan si Mihai Gogancea Vatasoiu au fost numiti vicepresedinti la ANAF.

La Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, secretari de stat vor fi Dumitru Nicu Comoiu, Alexandru Petru Fratean, Mariana Nedelcu si Marius Lazar, în timp ce Sorin Munteanu va fi secretar de stat la Ministerul Turismului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.