"Tariceanu nu mai poate !", o spune nimeni altul decat liberalul Ludovic Orban. Acesta are planuri mari, dar nu neaparat noi: vrea sa devina presedintele partidului.
Fostul ministru al Transporturilor a declarat jurnalistilor de la Evenimentului Zilei ca actualul sef al partidului, Calin Popescu-Tariceanu, nu mai are aceeasi eficienta ca inainte de alegeri. Orban mai spune ca partidul are nevoie de un presedinte care sa fie consecvent in sustinerea ideilor politice.

"PNL are nevoie de o schimbare, o asezare ca partid de opozitie. Obiectivul pe care-l am in aceasta candidatura si pentru care imi asum si raspunderea este castigarea alegerilor de catre PNL in 2012", spune Orban.

In interviul din Evenimentul zilei, Orban explica de ce a ales sa candideze la functia de presedinte al Partidului National Liberal. Orban crede ca actualul sef al liberalilor, Calin Popescu Tariceanu, nu mai poate ramane la conducerea partidului dupa trecerea PNL in opozitie.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.