Liderii PSD cer, in scris, conducerii partidului functii in Guvern, la agentiile guvernamentale, ba chiar si posturi de prefecti.

O lista cu propunerile organizatiei de tineret a PSD pentru ocuparea unor functii guvernamentale a fost facuta publica ieri pe pagina de Internet a consultantului politic Dan Andronic.

Este vorba despre o rezolutie a conducerii TSD adresata conducerii centrale a partidului, "in atentia domnului presedinte Mircea Geoana“. In document se precizeaza ca liderii TSD au aprobat "in unanimitate“ propunerile inaintate.

Astfel, Razvan Bobeanu, secretar general al TSD, este propus pentru "MTS, domeniu tineret“.

Numele lui Bobeanu a circulat deja ca propunere in vederea ocuparii functiei de secretar de stat la Ministerul Tineretului si Sportului.

Natalia Intotero are nu mai putin de trei propuneri trecute in dreptul numelui ei - "secretar stat MAE, ANPDC (protectia drepturilor copilului) / ANPF (protectia familiei) - presedinte“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.