Modificarile aduse legii de functionare si organizare a CSAT sunt evazive.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, le-a explicat jurnalistilor ca "a fost asa, o discutie prieteneasca". Dupa masa de pranz luata alaturi de presedinte, liderul PSD, Mircea Geoana, a marturisit si el ca intalnirea de la Sinaia a fost una "relaxata", caracterizata de "atmosfera de echipa" si fara politica.

"A fost o intalnire relaxata, de inceput de an, fara politica. Pur si simplu o chestiune de atmosfera de echipa, mai degraba", a precizat Geoana dupa terminarea intalnirii. Jurnalistii au asteptat cateva ore bune afara, in frig, in asteptarea concluziilor reuniunii, in fata Castelului Foisor din Sinaia.

La final, au aflat ca "echipa" a fost servita cu delicatese traditionale. La invitatia lui Basescu au raspuns ministrii si presedintii celor doua Camere, precum si directorii SRI si SIE. Potrivit unor surse, presedintele Traian Basescu le-ar fi spus membrilor Guvernului ca au o mare responsabilitate, pentru ca urmeaza un an dificil.

Participantii la intalnire au caracterizat-o ca fiind una "amicala", seful statului dorind sa creeze un sentiment de "unitate", de "solidaritate", avand in vedere ca Executivul este reprezentat de doua partide.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.