Principele Radu a dat publicitatii un mesaj despre rolul Casei Regale chiar in ziua in care, cu 61 de ani in urma, comunistii uzurpau conducerea statului.

Principele crede ca a venit momentul ca institutia monarhica sa fie mai mult implicata in viata societatii romanesti, ca solutie la lipsa de performanta si de onestitate a liderilor politici.

In toate statele lumii se cauta solutii pentru gestiunea schimbarilor dramatice care au loc in societate, pentru a opri degradarea puterii publice, pentru a face fata deficitului de performanta, lipsei de generozitate si de responsabilitate a celor care conduc temporar institutiile guvernarii, se arata in mesajul Principelui. Din aceasta perspectiva, Regele este pus in antiteza cu unii dintre politicieni.

Principele Radu apreciaza, astfel, prestatia publica a regelui Mihai, care s-a purtat in permanenta in spiritul unei democratii liberale armonioase, cu masura, bun-simt, cu grija fata de oameni si cu respectarea cuvantului dat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.