Ludovic Orban, vicepresedinte PNL: "As vrea sa exprim o pozitie publica la adresa domnului presedinte Traian Basescu, pe care o sa-l si compar cu un personaj din Stapanul Inelului.

Tinutul intunericului stapanit de Sauron trebuie sa dispara. Nu poti sa guvernezi societatea oamenilor cu troli, nazguli, mamuti, orci. Astazi, PNL seamana cu Minas Tirith, impresurat de toate aceste creaturi ale tinutului intunericului manuite de Sauron, care are si o exprimare, o cunoasteti: "I see you".

Elena Basescu nu putea sa lipseasca din aceasta colectie: "Poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri. Pot sa fie oameni care nu vor sa vorbesc cu tine".

Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD: "Betia puterii te duce prin toate etapele: la inceput esti cocos, dup-aia te transformi in maimuta, treci apoi prin faza de leu, iar la sfarsit ajungi porc".

Anca Boagiu (deputat PD-L): "Daca la Bucuresti problema majora este traficul, urmata de trafic si de trafic, in aceasta situatie speciala, deja, a PSD-ului, problema cea mare este traficul, traficul, traficul de candidati".