Dupa ce si-au finantat cu bani grei campania electorala pentru uninominal, unii senatori si deputati declara ca sunt saraci de n-au unde sa doarma.

Fara locuinte, averi sau conturi in banci, parlamentarii uninominalului iti dau sentimentul ca oricine poate trece printr-o campanie de cateva zeci de mii de euro, chiar daca esti sarman.

Deputati sau senatori apartinand PSD, PDL, PNL sau UDMR declara pe proprie raspundere ca sunt saraci lipiti pamantului si ca nu au pe numele lor case sau terenuri.

Viceprimarul Brasovului, Andronache Gabriel, a avut in 2007 un venit de peste 60.000 de lei, dar cu toate acestea detine in proprietate doar un apartament de 56 de metri patrati.

Nici social-democratul Viorel Hrebenciuc nu apare ca un om foarte bogat, el detinand un apartament de 200 de metri patrati in Capitala si o colectie de ceasuri de aproximativ 20.000 de euro.

Cu toate acestea, conform declaratiei sale de avere venitul sau lunar nu depaseste 1000 de euro lunar.

Nici masinile marca Mercedes si BMW cu care poate fi vazut ca se plimba prin Bucuresti nu sunt trecute in declaratia de avere.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.