Premierul Emil Boc a declarat ca noii sefi ai agentiilor guvernamentale si secretarii de stat din ministere vor fi numiti dupa data de 5 ianuarie 2009, in urma discutiilor dintre PDL si Alianta PSD+PC

Definitivarea echipei guvernamentale la nivelul secund, al secretarilor de stat, al sefilor agentiilor si autoritatilor din subordinea Executivului, este programata sa aiba loc la inceputul anului viitor, dupa data de 5 ianuarie. "Tot dupa 5 ianuarie va fi numit si noul secretar general al Guvernului", a declarat Boc, luni, la sediul central al PD-L, informeaza NewsIn.

In privinta bugetului de stat, Boc a refuzat sa faca vreo estimare in lipsa tuturor datelor referitoare la deficitul bugetar prognozat pentru anul 2009. O noua intalnire informala a ministrilor pe tema bugetului de stat pentru anul viitor este programata sa aiba loc luni, in jurul orei 16.

Premierul Emil Boc a declarat pentru Realitatea TV ca luni vor fi mai multe intalniri punctuale ale ministrilor de resort pentru finalizarea proiectului de buget. "Avem intalniri cu membrii Cabinetului pentru a fundamenta deciziile de maine. Decizii, dar nu in forma unei sedinte oficiale de Guvern, ci intalniri punctuale cu ministrii de resort", a spus Boc. Intrebat daca Guvernul are o viziune asupra bugetului, primul-ministru a spus ca nu a primit inca o situatie financiara finala pe anul in curs. "Nu avem situatia finala pe anul 2008, adica ce a insemnat executia bugetara. Probabil ca in prima parte a lunii ianuarie vom avea situatia reala a anului 2008 si prognoza pentru 2009" a declarat Emil Boc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.