Presedintele Traian Basescu a primit, marti, la Palatul Cotroceni, grupuri de copii care au cantat colinde si au primit daruri din partea sefului statului, acesta spunandu-le ca ii asteapta si anul viitor, dar "depinde cand s-or termina alegerile".

Copii apartinand unor ansambluri artistice sau grupuri de mici cantareti din scoli si gradinite au trecut, marti, pragul Palatului Cotroceni pentru a-i canta colinde presedintelui Traian Basescu, cu o zi inainte de ajunul Craciunului. Sala Unirii a Palatului Prezidential, unde seara trecuta au depus juramantul ministrii noului Cabinet condus de Emil Boc, s-a umplut marti dimineata de copii.

Fiecare grup de cantareti, imbracati in zane ale zapezii, Mos Craciun, albinute sau ciobanasi, a cantat cate un colind, primind multumirile si urarile de bine ale sefului statului.

"Sa cresteti mari!", le-a spus Basescu copiilor, care i-au raspuns in cor "La multi ani, sa traiti bine!". Presedintele s-a fotografiat alaturi de fiecare grup de copii si apoi i-a invitat pe micuti sa primeasca daruri de la Mos Craciun. Mosul le-a spus celor mici sa se bucure de "aceasta perioada de dragoste" si le-a impartit pungute cu daruri. Presedintele a primit si el mici cadouri simbolice din partea copiilor, membrii Ansamblului Ciobanasul oferindu-i sefului statului o traistuta cu motive folclorice si traditionala pita.

Basescu a facut apoi poze cu parintii si copiii veniti la eveniment si le-a spus acestora ca ii asteapta si anul viitor, "depinde cand s-or termina alegerile", facand referire la scrutinul prezidential de la sfarsitul anului 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.