Premierul desemnat a declarat luni in plenul Parlamentului ca cere votul de incredere pentru noul Guvern intr-un moment in care efectele crizei economice se manifesta "puternic" si in Romania.
"Sunt aici pentru a va cere increderea nu numai pentru a forma un Guvern, ci pentru a da stabilitate tarii intr-un moment dificil", a spus Emil Boc, la inceputul discursului sustinut in plenul Parlamentului. El a adaugat ca efectele crizei "s-au manifestat deja puternic si in Romania". "Incepand cu luna octombrie a acestui an, veniturile la bugetul de stat scad cu 10 procente in fiecare luna", a mai spus Boc, potrivit NewsIn.

Premierul desemnat a spus ca cere votul de investitura pentru un Guvern rezultat din "Parteneriatul pentru Romania", concentrat pe ideea ca "suntem intr-o perioada in care stanga si dreapta sunt obligate sa dea centrul si stabilitatea politica".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.