Robert Ionescu de la PNG va fi debarcat din functia de viceprimar al Capitalei pentru a-i face loc pesedistului Bogdan Georgescu.

Social democratii si democrat-liberalii pregatesc terenul pentru schimbarea majoritatii in Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB), formata dupa alegerile locale din iunie de PDL si PNG-CD. Dupa semnarea protocolului de colaborare, coalitia de guvernare PSD+PC-PDL vrea sa-si intinda tentaculele pana la nivelul administratiei locale.

Astfel, unul dintre cele doua posturi de viceprimar general, ocupat de Robert Ionescu de la PNG, i-a fost promis lui Bogdan Georgescu, seful consilierilor PSD din Primarie, au declarat pentru Cotidianul surse din CGMB.

"De Robert Ionescu ne vom descotorosi elegant. I se va da o functie compensatorie”, au continuat sursele citate. De altfel, partidul lui Gigi Becali se zbate intre viata si moarte, motiv pentru care cei patru consilieri ai sai din CGMB cocheteaza cu PDL.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.