Asociatia Magistratilor din Romania si Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania s-au aratat rezervate cu privire la desemnarea lui Catalin Predoiu pentru functia de ministru al justitiei, in timp ce SoJust regreta ca nu a fost numit un independent.

“Adio, dar raman cu bine. Nu stim daca e bine sau rau. Nu ma astept la asbolut nimic. Nu-mi dau seama cum se fac calculele politice. Nu stiu ce valente profesionale iesite din comun are domnul Catalin Predoiu. Eu si AMR suntem foarte rezervati”, a declarat presedintele AMR, Mona Pivniceru.

Presedintele UNJR, Dana Garbovan este de parere ca “mai putin conteza numele si mai mult programul si ce va face” ministrul justitiei, adaugand ca ar fi rezervata la numirea oricarei persoane in aceasta functie.

“Vom vedea in timp rezultatele. Avem incredere. Mandatul lui Predoiu a fost destul de scurt pentru a zice daca este sau nu un ministru bun. Cu siguranta poate sa fie bun”, a afirmat Dana Garbovan.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.