Boc va avea luni o jumatate de ora la dispozitie sa prezinte echipa si programul de guvernare. Parlamentul se va reuni luni, la ora 15.00, pentru ca premierul desemnat Emil Boc sa prezinte programul de guvernare si sa ceara votul pentru noul cabinet.

Birourile permanente reunite au stabilit programul zilei de luni, sedinta plenurilor reunite urmand sa se desfasoare incepand cu ora 15.00. Senatorii se vor reuni si in sedinta de Birou Permanent la ora 13.00, informeaza NewsIn.

Premierul desemnat Emil Boc urmeaza sa prezinte, luni, in fata Legislativului, programul de guvernare si lista viitorilor ministri. Forurile de conducere ale celor doua Camere au stabilit ca Guvernului sa i se ofere o jumatate de ora la inceputul dezbaterilor si o jumatate de ora la final, pentru a raspunde intrebarilor parlamentarilor. De asemenea, partidele au la dispozitie pentru dezbateri 55 de minute pentru democrat-liberali, 54 de minute pentru social-democrati, 31 de minute pentru grupul PNL, 10 minute pentru UDMR si 6 minute pentru reprezentantii minoritatilor nationale.

In cazul in care Cabinetul Boc va fi validat de Parlament, ministrii se vor prezenta luni seara, la Presedintie, pentru a depune juramantul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.