Senatul a votat vineri cu 83 de voturi pentru si doua impotriva componenta Biroului Permanent al Senatului, dupa ce sedinta de plen a fost suspendata pentru mai bine de trei ore.

Biroul Permanent cuprinde, pe langa presedintele Senatului, patru functii de vicepresedinte, patru de secretar si patru de chestor, potrivit NewsIn.

Vicepresedintii Biroului Permanent sunt: Anca Boagiu si Alexandru Peres din partea PD-L, Dan Voiculescu de la Alianta PSD+PC si Crin Antonescu de la PNL.

Cele patru posturi de secretari au fost ocupate de: Gheorghe David si Orest Onofrei din partea PD-L, Doina Silistru (PSD+PC) si Cornel Popa (PNL).

In ceea ce priveste chestorii, din partea PD-L a fost numit Constantin Dumitru, de la Alianta PSD+PC - Chelaru Ion, de la PNL - Dan Radu Rusanu, in timp ce din partea UDMR a fost desemnat Verestoy Attila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.