Vanghelie nu a reusit sa-si impuna candidatul la Ministerul Internelor. Oprea l-a dovedit pe Voicu . "Castigam fara probleme daca intram in competitia pentru Interne", regreta Liviu Dragnea

Dupa cateva nopti in care s-a negociat intens fiecare post de ministru, taberele din PSD si-au impartit ieri fotoliile de la Palatul Victoria in cadrul Comitetului Executiv National al social-democratilor.

Cei care nu au reusit sa-si aranjeze apele inaintea sedintei au trebuit sa treaca prin furcile caudine ale votului secret al colegilor de partid.

Gabriel Oprea, sustinut puternic de baronii locali, a reusit sa-l invinga pe Catalin Voicu, favoritul lui Marian Vanghelie, pentru sefia Ministerului de Interne, iar Cristian Diaconescu s-a impus fara mari probleme in fata contracandidatului sau, Titus Corlatean.

Pentru a estompa nemultumirile invinsilor, Mircea Geoana a promis ca se vor gasi functii pentru toti si a trecut deja la infiintarea unor posturi cu dedicatie pentru anumite persoane.

Ministerul de Interne si al Administratiei a trezit cel mai mare interes printre pesedisti, care au declansat un adevarat razboi intern pentru obtinerea lui. Marian Vanghelie a intrat in lupta cu Catalin Voicu, senator de Bucuresti, iar de cealalta parte s-a situat Gabriel Oprea, sustinut de baronii locali si filialele din Ardeal.

"Ce sa caute domnule Voicu la Interne, nu vezi ca deja au inceput sa-l toace televiziunile?! Macar pe Oprea il mai cunoaste lumea, iar Basescu tocmai l-a decorat", isi justificau optiunea cei din tabara lui Gabriel Oprea. "Daca ne intoarcem la Oprea partidul asta nu are oameni.

Pai, mai controversat ca el cine e, mai stie in cate afaceri cu terenuri este bagat?", replicau cei care il sprijineau pe Voicu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.