Presedintele PSD, Mircea Geoana a anuntat numele politicienilor propusi pentru functiile ministrilor din partea partidului pe care il conduce.
Dan Nica va fi vicepremierul propus de PSD, in vreme ce Ilie Sarbu va fi propus la Agricultura, pentru noul Guvern fiind propusi si Cristian Diaconescu la Externe si Gabriel Oprea la Interne, potrivit NewsIn.

Celelalte propuneri ale PSD sunt: Ilie Sarbu, la Ministerul Agriculturii, Nicolae Nemirschi la Ministerul Mediului, Constantin Nita la Ministerul pentru IMM si Afaceri, Gabriel Oprea, la Ministerul Administratiei si Internelor, Cristian Diaconescu, la Ministerul Afacerilor Externe, Ecaterina Andronescu, la Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, Marian Sarbu, la Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ionut Bazac, la Ministerul Sanatatii si Victor Ponta, ministrul pentru relatia cu Parlamentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.