Cu toate ca la redistribuire Benedek a pierdut, el cere sa-i fie dat un mandat castigat, potrivit legii, de alt coleg de la UDMR. Avocatul sau este nimeni altul decat Valeriu Stoica.

Curtea de Apel Bucuresti urmeaza sa se pronunte astazi in procesul intentat de cardiologul targmuresean Imre Benedek Biroului Electoral Central (BEC) dupa atribuirea mandatelor de parlamentar in baza scrutinului din 30 noiembrie. Imre Benedek este reprezentat in instanta de avocatul Valeriu Stoica.

Este vorba despre acelasi Imre Benedek care, in timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie, a fost implicat intr-un dur conflict cu politistii de la Serviciul Politiei Rutiere Mures.

Oprit la control de agentii de circulatie, el a reusit sa il convinga pe un ofiter de politie sa ii ordone agentului de politie care l-a oprit in trafic pe fratele sau, Istvan Benedek, sa sufle el in fiola! Asta, dupa ce Istvan Benedek a refuzat, dupa un maret scandal, sa sufle, dar si sa prezinte actele la control.