Prim-vicepresedintele PD-L Covasna, Petre Strachinaru, a declarat ca organizatia sa este deschisa la o colaborare privind dezvoltarea judetului, dar nu poate raspunde invitatiei lansata de cei doi lideri UDMR din judet atat timp cat aceasta nu este una serioasa.

"Am aflat ca domnii Antal si Tamas au venit in fata sediului nostru si au vrut sa ne transmita o invitatie la dialog. Nu vom raspunde decat unor invitatii serioase. Noi nu facem trotuarul cum au inceput ei sa faca si nu ne pretam la jocurile acestea pionieresti si de soimii patriei. Daca au proiecte si strategii, suntem mereu deschisi la colaborare, vrem sa analizam care sunt proiectele ce raspund intregii comunitati locale”, a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, prim-vicepresedintele PD-L Covasna, Petre Strachinaru, transmite corespondentul NewsIn.

Liderul democrat-liberal a precizat ca atunci cand vor fi abordati la modul serios si cand se va stabili o data de comun acord intre partenerii la discutie se vor intalni si vor discuta. “Isi urmeaza stilul de superioritate fara sa consulte oamenii, daca au timp, daca pot. D-l Grama, de exemplu, este la Parlament vineri, nu poate merge”, a spus Strachinaru.

Liderul PSD Covasna si deputatul Horia Grama si-au aratat disponibilitatea de a discuta cu primarul din Sfantu-Gheorghe si cu presedintele CJ despre probleme de dezvoltare a judetului si pentru a sprijini proiectele pe aceasta tema, dar a declarat ca nu va putea onora invitatia pentru vineri, intrucat este programata in aceeasi zi in care are loc validarea Parlamentului.

Gestul lui Antal Arpad si Tamas Sandor de a veni in fata sediilor PSD si PD-L cu cravate rosii si portocalii a fost considerat insa “un teatru ieftin” de catre liderul social-democrat.

Primarul municipiului Sfantu-Gheorghe, Antal Arpad (UDMR) si presedintele Consiliului Judetean Covasna (CJ), Tamas Sandor (UDMR), au lansat luni o invitatie, pentru vineri dimineata, catre conducerile PSD si PD-L din judet, pentru a discuta cu acestea despre proiectele la nivel judetean si local si despre felul in care cele doua partide vor contribui la sustinerea lor.

Antal Arpad si Tamas Sandor au facut aceasta invitatie intr-o conferinta de presa organizata in fata sediilor PSD si PD-L Covasna. Cei doi reprezentanti ai UDMR Covasna au purtat unul o cravata rosie si celalalt o cravata portocalie, culorile reprezentative ale celor doua formatiuni politice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.