Emil Boc si Mircea Geoana au anuntat stabilirea ministerelor care vor fi conduse de PD-L, respectiv PSD. PDL a obtinut cele mai importante ministere economice, PSD va numi ministrul de interne, dar si pe cel al agriculturii.

Emil Boc a anuntat, miercuri, ca PDL a obtinut Finantele, Transporturile, Economia, Apararea, Dezvoltarea Regionala, Comunicatiile, Cultura, Ministerul Tineretului si Sportului, precum si Ministerul Turismului, potrivit NewsIn.

Pe de alta parte, Mircea Geoana a anuntat ca va detine functia de vicepremier si va numi ministrul pentru relatia cu Parlamentul, pe langa cele opt ministere primite in urma negocierilor cu PDL.

Ministerele unde Alianta PSD+PC va numi conducerea sunt: Ministerul Agriculturii, Ministerul Mediului, Ministerul pentru IMM si Afaceri, Ministerul Administratiei si Internelor, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Sanatatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.