Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca asteapta sa vada "cine isi mai pune gatul sub secure", dupa ce Theodor Stolojan a anuntat ca renunta la mandatul de prim-ministru.
"Este o nominalizare neserioasa din partea presedintelui. Asteptam sa vedem cine isi mai pune gatul sub secure. (...) Sunt tare curios cine va fi favoritul presedintelui Basescu. Ce-mi pare rau este ca tandemul rasu - plansu n-o sa coloreze viata politica. (...) Desi, probabil, daca Oprisan ar trece in PD-L, poate ar primi increderea presedintelui Basescu. Sau mai am alte idei de genul acesta", a declarat Orban, potrivit NewsIn.

Intrebat daca PNL va reveni la guvernare, vicepresedintele liberal a declarat nu crede ca se va mai schimba ceva, dupa ce PD-L si PSD au semnat, duminica, protocolul care sta la baza colaborarii guvernamentale a celor doua partide.

"S-a semnat, cum i-au zis... Parteneriat pentru Romania, sau intovarasirea in vederea capatuielii. Nu cred ca se mai poate schimba nimic", a spus el.

Si vicepresedintele PNL, Puiu Hasotti, a declarat luni ca nu este surprins de gestul lui Theodor Stolojan, care arata "consecventa".

"Nu sunt surprins. Domnul Stolojan este consecvent. Acest Guvern incepe cu cele mai bune auspicii: consecventa", a comentat Hasotti, transmite NewsIn.

Premierul desemnat, Theodor Stolojan, a anuntat luni ca a decis sa-si depuna mandatul de prim-ministru desemnat la presedintele Traian Basescu, argumentand ca presedintii PD-L si PSD trebuie sa-si asume functiile de prim-ministru si de presedinte al Senatului.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.