Presedintele Partidului National Liberal, Calin Popescu Tariceanu, a scris, duminica, pe blogul sau, ca PSD si PD-L ar fi batut palma pentru o guvernare comuna inca din data de 1 decembrie.
"S-a spus despre PNL ca a avut o pozitie inflexibila in negocieri. Ca, daca am fi lasat de la noi, am fi putut bate usor palma cu PD-L sau PSD. S-au spus multe alte lucruri, pe care nu vreau sa le reiau.

Sa va spun ceva: "baietii" din PD-L si PSD stiau de pe 1 decembrie cu cine vor bate palma. S-a urmarit refacerea FSN-ului, bineinteles, in numele interesului national", a scris pe blogul sau actualul prim-ministru.

Calin Popescu Tariceanu a mai atras atentia ca Guvernul Stolojan va fi un guvern mai de stanga decat Guvernul Nastase.

"Un guvern PSD-PD-L, cu Theodor Stolojan premier, nu are cum sa fie de dreapta. Va fi un Guvern de Stanga, poate mai de stanga decat a fost guvernul Nastase. Pe rand, vor gasi argumente pentru a renunta la cota unica (desigur vor spune ca nu renunta la cota unica, ci doar ca vor creste impozitul pentru cei cu salarii foarte mari), vor introduce noi taxe, vor creste rolul statului in economie."


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.