Mai mult, ieri, liberalul Ludovic Orban a fost surprins de presa jucând o miuta cu baiatul sau pe culoarele Parlamentului. S-ar putea spune ca Orban si-a luat in serios rolul de opozant al Puterii...

In timp ce liberalii au renuntat la schemele politice in favoarea jongleriilor fotbalistice, liderii UDMR sunt decisi sa faca opozitie reala. Atitudinea UDMR nu s-a schimbat dupa ce liderii PD-L si PSD au anuntat ca Uniunea nu va avea ministri in noul Guvern.

Altfel spus, presedintele UDMR Marko Bela a declarat ca propunerea PD-L privind acordarea unor posturi de secretar de stat într-un Guvern PD-L-PSD este inacceptabila si ca Uniunea va fi în opozitie în Parlament. Marko Bela a amintit contributia UDMR la integrarea euroatlantica a României si a spus ca Uniunea nu poate accepta pozitia de executant în noul Cabinet.

Mai mult, Marko Bela a declarat ca formatiunea pe care o conduce nu va vota actualul Guvern la învestitura acestuia în Parlament, deoarece UDMR nu poate sustine o coalitie guvernamentala din care face parte si partidul condus de Mircea Geoana.