Presedintele PD-L, Emil Boc, a precizat ca la intalnirea cu PSD, care se desfasoara la aceasta ora, se va discuta despre colaborarea cu UDMR si a negat totodata reinceperea discutiilor cu PNL, spunand ca in acest caz "zarurile au fost aruncate" .

Intrebat despre posibilitatea ca PD-L si PNL sa reia discutiile pentru formarea viitorului Guvern, Boc a exclus aceasta posibilitate. "Stiti ce a spus Cezar cand a trecut Rubiconul? Alea iacta est", a spus presedintele PD-L, potrivit NewsIn.

La inceputul noii runde de negocieri cu PSD, desfasurate vineri la Senat, liderul PD-L a afirmat ca va fi negociata si prezenta UDMR in viiorul Executiv, aratandu-se increzator ca pesedistii vor fi mai flexibili.

"Acum vom intra intr-o noua runda de negocieri politice. Totul depinde de vointa politica a partidelor. Daca am avea o pozitie inflexibila, am sta fiecare la sediile noastre si am negocia prin intermediul dumneavoastra, al presei", a spus liderul democrat-liberal.

Negocierile sunt in curs la aceasta ora, din partea PSD participand Mircea Geoana, Ilie Sarbu, Titus Corlatean, Gheorghe Nechita, Marian Vanghelie si Miron Mitrea. Delegatia PD-L este alcatuita din premierul desemnat Theodor Stolojan, Emil Boc, Vasile Blaga, Adriean Videanu, Elena Udrea, Gheorghe Falca si Florin Popescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.