Democratii mai fac ultima incercare cu liberalii, de groaza aliantei cu PSD. Paralel cu negocierile cu social democratii, liderii PDL ii cheama pe oamenii lui Tariceanu la discutii.

Democrat liberalii duc zilele acestea negocieri de gherila cu liberalii, pe care incearca sa-i convinga sa-si reconsidere pozitia si sa li se alature la guvernare.

Reprezentantii PNL ar fi discutat cu fostii frati de alianta inclusiv despre eventualitatea sustinerii unui guvern minoritar, PDL-UDMR, care s-ar putea forma din cauza neintelegerilor cu PSD, au declarat pentru Cotidianul surse din conducerea PNL.

Liberalii si-au aratat disponibilitatea de a se aseza la masa tratativelor cu PDL cu o singura conditie - ca acestea sa fie oficiale.

"Ne-au tot sunat zilele astea sa mergem cu ei la discutii. Noi nu refuzam, dar le-am spus ca ne ducem la negocieri cu PDL numai cu o conditie: ca ei sa aiba mandat de negociere, nu sa vina cu discutii si propuneri personale“, au explicat sursele citate.

In plus, acestea au precizat ca ieri se astepta ca ultima speranta de guvernare pentru PNL o discutie purtata la Bruxelles intre Traian Basescu si premierul Tariceanu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.