Liderul PSD Mircea Geoana a declarat ca, in privinta UDRM, mandatul primit de la colegii lui este "explicit", precizand, din nou, ca PSD nu accepta prezenta Uniunii la guvernare, transmite NewsIn.

"Este un mandat explicit pe care l-am primit din partea colegilor mei si este un element care nu poate fi negociat", a spus Mircea Geoana.

Referindu-se la discutiile purtate cu PD-L, Geoana a spus ca au discutat despre necesitatea unui pachet social consistent, atat pentru perioada de criza, cat si pentru perioada mandatului viitorului Guvern, "care sa reflecete principalele elemente ale programului PSD si al mandatului popular primit in urma votului din 30 noiembrie".

"Intentia noastra este ca in conditiile in care unele elemente neclarificate vor fi eliminate de pe agenda discutiilor noastre, sa putem sa semnam acest Parteneriat pentru Romania pana la sfarsitul acestei saptamani, urmand ca saptamana viitoare sa se finalizeze programul de guvernare si elementele legate de desemnarea candidatilor de ministri pentru viitorul Guvern", a adaugat Geoana.

In opinia sa, in acest moment, PSD si PD-L sunt in faza avansata a discutiilor. "Ramane problema ridicata de noi, si anume ca viitoarea guvernare se va face doar in jurul PSD-PD-L", a precizat Mircea Geoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.