Dupa anuntul facut astazi de catre presedintele Basescu care l-a desemnat pentru functia de premier pe Theodor Stolojan, replicile de nemultumire din partea politicienilor au inceput sa curga fara oprire, acestia suspectand formarea unui guvern prezidential.

Dupa declaratiile liderilor PNL, Crin Antonescu si Ludovic Orban, care il numeau pe Stolojan un "om si un politician slab" a venit si randul "fiului ratacitor" al PSD-ului, Adrian Nastase sa dea o replica aceste noi decizii prezidentiale.

Nastase a numit, intr-un mesaj postat pe blogul sau, ziua de 10 decembrie ca fiind "Ziua Depturilor Omului", insa nu a omului de rand, ci a omului numit Traian Basescu.

Desi Nastase nu este de accord cu decizia lui Basescu, acesta se abtine de la a-l critica pe Stolojan sau de la critica abilitatilor acestuia in functia de premier. Acesta isi exprima doar nemultumirea fata de desemnarea primului ministru.

"Nu conteaza ca partidele <<nu au cazut la un acord>> (pentru a-l cita pe Emil Boc), nu conteaza ca nu stim inca CE partide vor forma majoritatea parlamentara. Dar ce importanta au rezultatele parlamentare, Basescu ne anuntase acum cateva saptamani ca el STIA, de atunci, numele primului-ministru"., a declarat Adrian Nastase pe blogul sau.

Nastase isi incheie scurtul mesaj cu urmatoarea concluzie: "Pana la urma, nu este guvernul lui Basescu ci guvernul Romaniei", astfel completandu-l de vicepresedintele PNL, Ludovic Orban care se teme ca Stolojan va forma un Guvern prezidential si va juca rolul de "marioneta" a lui Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.