Liderul PD-L Emil Boc a declarat, la finalul discutiilor cu PSD, ca exista sansa unui "Parteneriat pentru Romania care sa porneasca de la cele mai importante elemente de program de la PSD si PD-L" si a anuntat ca joi vor avea loc noi negocieri.

Potrivit lui Boc, acest Parteneriat pentru Romania este necesar pentru formarea unui Guvern "stabil si rapid", informeaza NewsIn.

"Maine (joi,n.r.) ne intalnim si discutam atat aspecte politice, care tin de pilda de UDMR, aspecte care sa compuna proiectul Parteneriatului pentru Romania si sa compatibilizam aspectele de program de la PD-L si PSD", a adaugat liderul PD-L. Boc a spus ca PD-L si PSD pot da un program de guvernare "fara distrugerea identitatilor" celor doua formatiuni.

Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, dupa intalnirea cu PD-L, ca a avut o prima discutie cu Theodor Stolojan, in calitate de premier desemnat, si ca s-a convenit ca grupurile de lucru care vor redacta de programul comun de guvernare sa-si inceapa activitatea "in ritm alert".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.