Cel putin 50 de social-democrati din categoria '322' vor guverna alaturi de PD-L.
O mare parte dintre acesti parlamentari au ingrosat rândul celor care au votat acum un an si jumatate pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu si care isi exprimau opinia cu referire directa la necesitatea unei astfel de actiuni pentru binele tarii.

Alaturi de acestia s-au regasit câtiva dintre actualii parlamentari ai PC, colegii de alianta ai social-democratilor, dar si alesi ai UDMR care asteptau un verdict asupra intrarii sau nu in viitoarea formula de guvernare.

Exista insa si actuali parlamentari care, in spiritul votului de acum un an si jumatate, s-au opus unei aliante pentru formarea guvernului cu PD-L.

PSD, unul dintre cei mai aprigi dusmani ai lui Traian Basescu si implicit al PD-L, s-a decis sa intre la guvernare alaturi de democrat-liberali, iar Traian Basescu urmeaza sa le dea binecuvantarea sa prezidentiala.

Dupa toate probabilitatile, Traian Basescu ar putea sa semneze, fara sa-i tremure mana, hotararea care consfinteste intrarea PSD la guvernare, dar si deciziile de numire in functii ministeriale ale unor personaje care ii doreau condamnarea la moarte politica.

Traian Basescu uita... si, daca poate, iarta

PSD a clocit, la inceputul anului trecut, o strategie menita sa-l scoata pe Traian Basescu, presedintele ales de majoritatea romanilor, din Palatul Cotroceni.

Pe motiv ca seful statului ar fi incalcat in nenumarate randuri Constitutia, PSD a demarat la inceputul lunii aprilie 2007 procedurile de suspendare din functie a presedintelui Romaniei, Traian Basescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.