Un Parlament cu legitimitate sporita, schimbarea modelului prezidential si o societate sanatoasa din punct de vedere moral. Fostul presedinte Emil Constantinescu a facut pentru evz.ro o scurta analiza a alegerilor din 30 noiembrie, dar si a celor prezidentiale de anul viitor. Ce schimbari se prefigureaza in viata politica romaneasca dupa scrutinul parlamentar, care este cel mai potrivit candidat la functia de presedinte si ce planuri de viitor are Emil Constantinescu aflati din interviul de mai jos
Pe cine va alege Basescu premier?

"La aceasta intrebare nu raspund pentru ca nu mi se pare cel mai important lucru in acest moment si, pe de alta parte, pentru ca este foarte greu sa prezici actiunile unei persoane care este lipsita, din pacate, de predicitibilitate. Lipsa de incredere in presedintele Basescu este vizibila in acest moment al negocierilor si, din pacate, este o lipsa de incredere care se extinde si asupra institutiei prezindentiale. "


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.