Intre PSD si PD-L a crescut de-a lungul ultimilor opt ani o dusmanie ce parea de nedepasit.

Dar cum in dragoste si in politica totul este posibil, si in acest din urma caz de la ura la iubire nu a fost decat un pas.

Se pare ca acesta este deja facut de presedintele PD-L Emil Boc si liderul PSD Mircea Geoana, care tocmai si-au dat mana pentru fratia guvernarii.

Relatia dintre cei doi sefi de partid este ilustrata de unele replici pe care si le-au servit in ultimele luni de zile

Boc catre Geoana :"Pai unde ne aflam? Intr-o democratie bananiera? In Africa? Alegem presedintele pe banane? Ce facem in tara asta?"

'Daca in Constitutia Ro­maniei se spune ca presedintele este ales cu jumatate plus unu din voturi, este inadmisibil sa vii cu o propunere in care sa spui 'stiti, noi o sa organizam un referendum, participa un milion de oameni la vot, si cu 500.000 plus 1 il dam jos pe presedinte!' Pai ce, Constitutia e o bucata de hartie igienica?"'

'Cum sa iei in serios un om care trimite romanii in cosmos, pune GPS-uri pe tractoare, propune amnistie fiscala?! PSD-ul trebuie sa ramana in afara butoanelor puterii pentru a putea sa ajunga un partid cu adevarat democratic'.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.