Negociatorii PD-L si-au pus la un moment dat problema ca ei negociaza cu liderii PSD condusi de Mircea Geoana, dar s-ar putea ca intelegerile convenite sa nu aiba valabilitate daca nu cunosc si parerile tuturor celor trei tabere
Liderii PD-L au dorit sa se asigure ca ramane de fiecare data cum s-a stabilit si ca negocierile nu se reiau a doua zi de la zero, ci se respecta pasii facuti. Li s-a raspuns ca in acest stadiu al negocierilor, in care se incearca armonizarea programelor electorale, Mircea Geoana a acumulat propunerile tuturor si tine cont de ele, pomenindu-le pe toate in cursul intalnirilor cu liderii PD-L. Urmeaza sa comunice rezultatele colegilor sai si, dupa finalizarea negocierilor, PSD sa decida definitiv: putere sau opozitie. In acest moment s-au conturat trei grupari: Iliescu-Nastase, Mitrea si cea a lui Mircea Geoana. Ion Iliescu tocmai a suferit o infrangere usturatoare luni, la comitetul executiv, cand propunerea sa pentru incheierea unui parteneriat intre PSD si PNL sau trecerea in opozitie nu a intrunit decat 17 voturi favorabile, primind, in schimb, 41 "impotriva".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.