Liberalii sunt nemultumiti ca ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a acceptat ca trupul fostului demnitar comunist Paul Niculescu - Mizil sa fie depus la sediul Ministerului Finantelor.
Paul Niculescu-Mizil, fost demnitar in aparatul ideologic comunist, a fost inmormantat ieri la Cernica.

Trupul neinsufletit al fostului ministru comunist al Educatiei si apoi al Finantelor a fost depus, pana ieri, la sediul Ministerului de Finante, avand girul ministrului PNL, Varujan Vosganian.

Smaranda Enache, vicepresedinte al Biroului Permanent Central al PNL, ne-a spus ca se astepta ca Varujan Vosganian 'sa aiba discernamant si sa ia o alta decizie'.

Smaranda Enache s-a declarat dezamagita de aceasta 'reabilitare mascata care nu se face in nici un stat fost comunist membru al UE'.

Mircea Ionescu Quintus, membru fondator al PNL si fost presedinte al liberalilor, s-a declarat "surprins" atunci cand a aflat de decizia luata de ministrul Economiei si Finantelor:

'Nu vad legatura si nu stiu daca era nevoie de asa ceva'.

Adrian Cioroianu, vicepresedinte PNL si istoric, nu-si explica, la randul sau, cum a fost posibil ca trupul unui fost demnitar comunist sa fie depus intr-o institutie a administratiei centrale.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.