'Decat sa vorbesc 10 minute fara sa intelegeti nimic despre ce s-a intamplat astazi, mai bine va spun ca nici eu nu am inteles nimic, dar pot sa va spun ca liberalii mi s-au parut pana acum abulici, adica nedeterminati, iar in cei de la PD-L nu poti avea incredere, pentru ca nu poti avea incredere in Basescu, iar PD-L este Basescu', a declarat astazi primarul Constantei inaintea sedintei de la sediul PSD.

Radu Mazare a afirmat astazi, inaintea sedintei de la sediul PSD ca 'e mai bine in opozitie'.

'Imi mentin dorinta de a fi in opozitie, pentru ca o guvernare nu se poate face cu PD-L, decat atunci cand vom avea garantia ca Justitia este corecta pentru toti si va fi aplicata la fel tuturor. Acest lucru i l-am spus si presedintelui la Cotroceni', a spus Mazare.

Printre altele, primarul Constantei a detaliat si un posibil scenariu in care PSD intra la guvernare alaturi dePD-L, dupa care ministrii PSD sa fie 'extrasi din guvern de catre Basescu'.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.