Deputatul PSD Madalin Voicu este suparat pe politicienii care se tem de seful statului si fac, in aceste zile, adevarate 'plecaciuni' la Palatul Cotroceni pentru a intra in gratiile lui Traian Basescu.

Proaspat ales deputat de Giurgiu, social-democratul Madalin Voicu s-a declarat extrem de suparat pe politicienii care, dupa ce in ultimii ani l-au injurat pe Traian Basescu, acum se duc si fac plecaciuni la palatul Cotroceni.

'Toti par acum foarte speriati de Traian Basescu', considera Madalin Voicu. El se intreaba cum pot fi politicienii asa de 'labili' incat sa nu isi dea seama cu cine au de-a face. 'Un om care jongleaza cu soarta unei tari si care are un comportament totalitar, precum cel al lui Stalin, nu merita nici un respect', afirma deputatul social-democrat.

El crede ca Traian Basescu este un personaj malefic precum 'vrajitorul din Oz' care face rau tuturor celor cu care vine in contact.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.