Presedintele PD-L, Emil Boc, a afirmat, la intoarcerea la sediul central al partidului, ca este pregatit pentru inceperea imediata a negocierilor cu liberalii, el neexcluzand posibilitatea unei intalniri chiar si pe terenul liberalilor.

"Am vorbit cu Tariceanu la telefon. N-a refuzat intalnirea, dar astept confirmarea ei", a spus Emil Boc, la sediul partidului, dupa consultarile de la Cotroceni, potrivit NewsIn.

Inainte de aceasta declaratie, intrebat cand vor incepe negocierile PNL, Boc a spus: "Chiar astazi, chiar si in ora urmatoare". In ceea ce priveste locul de desfasurare al acestor discutii, presedintele PD-L nu tine ca acestea sa se desfasoare in sediul din Aleea Modrogan. "Putem merge si noi la ei", a spus Boc.

De asemenea, Sulfina Barbu a spus ca penelistii au fost invitati "imediat" la discutiile bilaterale cu PD-L.
Theodor Stolojan a apreciat ca discutiile de la Cotroceni indreptatesc partidul sa spere la obtinerea sefiei Guvernului. "In Constitutie se spune clar ca numarul de mandate conteaza deci suntem indreptatiti sa formam Guvernul si sa dam prim-ministrul", a spus prim-vicepresedintele PD-L.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.