Ultima moda printre politicienii care se lupta pentru putere in parlament si in guvern sunt intalnirile la o masa buna, la restaurant select din Capitala.

Oficial, nimeni nu recunoaste ca se vorbeste despre poltica si aliante, ci despre teme mult mai arzatoare precum fotbalul sau starea vremii.

Social-democratii au ales un restaurant retras, aproape de sediul partidului Pentru si mai multa intimitate, au rezervat un etaj intreg.

Astfel incat nimeni nu poate spune ce au putut discuta Viorel Hrebenciuc cu Radu Mazare si alti lideri din teritoriu. Asa ca suntem nevoiti sa il credem pe cuvant pe Viorel Hrebenciuc care spune ca au discutat despre fotbal.

De cealalta parte a Bulevardului Kisseleff, intr-un restaurant mult mai scump, la aceeasi ora, luau masa mai marii PDL. Emil Boc, Vasile Blaga, candidatul la functia de premier -Theodor Stolojan, Liviu Negoita, Adriean Videanu si lista poate continua.

La fel ca si colegii social-democrati, cei de la PD-L au rezervat un separeu intreg. Pentru discutiile pe care le purtau probabil despre....vreme.

Exista insa si PDL-isti care, dupa o sarmaluta sanatoasa, stiu exact ce vor.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin
 

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe