„Nu mi-e rusine de ce a facut Ceausescu in Romania! El a muncit, a construit, iar dupa aia ..... altii au furat!” Aceasta este declaratia parlamentarului „Bula” – cel care ii va reprezenta in Camera Deputatilor pe satenii din Scornicesti, orasul de bastina al „celui mai iubit fiu al poporului”, Nicolae Ceausescu.
Invitat in direct la emisiunea „Expresul de Romania” de la Radio Info Pro, primarul comunei Colonesti din judetul Olt, pe numele sau adevarat Nicolae Stan (dar cunoscut de oameni sub porecla de „Bula”) le-a marturisit celor doi realizatori, Ernest si Ramon, ca il cam regreta pe „impuscatul”...

Nicolae Stan a candidat la alegerile din 30 noiembrie si a castigat detasat mandatul de parlamentar, iar acum ... chiar se mandreste ca i se spune Bula!

„Numai cine nu muncea... nu avea, dar sa stiti ca ii lua de pe strada si ii ducea la munca. Acuma .. ii ia de la munca si ii trimite acasa, in somaj!”.

Parlamentarul Bula a facut astfel si o comparatie intre vremurile grele pe care le traim acum, din cauza crizei economice, si .. epoca de aur a comunistilor, atunci cand toata lumea era obligata sa aiba un loc de munca – chiar daca, spunem noi, foamea era la fel de mare...

Ce parere aveti despre astfel de personaje alese sa ne reprezinte in Parlament? Ce parere aveti despre politca din Romania?Putem discuta pe Forum.

Viitorul parlamentar al Romaniei cu nume de banc s-a suparat insa extrem de tare atunci cand DJ-ul de la Info Pro, Ramon Cotizo, i-a propus acestuia sa... demoleze casa in care s-a nascut Ceausescu si sa puna in loc un zgarie-nori! Interviul cu parlamentarul Bula, aici.

Nicolae Stan a candidat in colegiul 2 Scornicesti, din judetul Olt, din partea PD-L. El s-a clasat pe prima pozitie, cu 9.650 de voturi, in timp ce contra-candidatul sau, presedintele LPF, Dumitru Dragomir a obtinut doar ... 460 de voturi.

Primarul comunei Colonesti, democrat-liberalul Nicolae Stan, cunoscut in judetul Olt drept Bula, porecla pe care si-a mentionat-o si pe materialele de propaganda din campania electorala, a obtinut mandatul de deputat, clasandu-se pe prima pozitie in colegiul 2 Scornicesti, noteaza site-ul http://www.stirilocale.ro. Nicolae Stan a avut 9.650 de voturi valabil exprimate, cu 200 mai mult decat candidatul de pe pozitia a doua, Aurel Gubandru (PSD+PC)

De asemenea, Nicolae Stan a fost presedinte al C.A.P.-ului comunist din Colonesti pana in 1990, dupa care a fost primar pina in prezent – fiind ales la toate scrutinurile cu peste 95 la suta din voturile celor prezenti la urne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.