Cum informatiile oficiale sunt putine, jurnalistii trag cu urechea sau dau pe surse tot felul de informatii care nu pot si nici nu vor fi confirmate pana la finalizarea negocierilor.

Mircea Geoana a fost avertizat de organizatiile locale: ori la guvernare, ori la judecata partidului, in Congresul Extraordinar. Presa merge mai departe si spune ca Mitrea, Oprisan si Nicusor Constantinescu l-ar fi amenintat pe Geoana:

'Daca ingropi partidul cu ambitia ta de a fi premier, te ingropam si noi pe tine!'.

Tot in presa se vehiculeaza ca la Cotroceni ar fi pornit negocierile. Pe la Traian Basescu ar fi trecut mai intai pedelistii si sunt asteptati liberalii. Fara Calin Popescu Tariceanu, din moment ce Blaga pare a fi exclamat, potrivit Evenimentul Zilei: 'Daca scapam de Calin, dau de baut!'.

Si Traian Basescu i-a sunat azi de dimineata sa le spuna ca ii accepta la guvernare, alaturi de PD-L, dar cu o conditie: Calin Popescu Tariceanu sa nu faca parte din cabinet, nici macar ca secretar de stat.

Ultima informatie vine de la Guvern, la ceas de seara, unde a fost un du-te vino. Ministri si parlamentari liberali au intrat pe rand, cate unul si au stat la premier pret de cateva minute.

Umbla vorba ca Relu Fenechiu a stat astazi mai multe ore in Palatul Victoria, unde l-ar fi asistat pe Calin Popescu Tariceanu la impartirea portofoliilor in viitorul guvern.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.