"Nu putem lasa ca PSD sa fie asociat cu rapirea jurnalistilor", a declarat, ieri, Mircea Geoana, recunoscand ca partidul are "o problema masiva de imagine". Conducerea social-democratilor a decis sa ceara Comitetului de Integritate al partidului sa analizeze modul in care omul de afaceri Omar Hayssam a intrat in PSD si cum "a relationat cu unii membri ai partidului". Mircea Geoana nu a putut insa sa spuna cum vor fi sanctionati pesedistii care au "relationat" cu controversatul om de afaceri arab, daca vor fi si ei exclusi din partid, asemenea lui Hayssam sau nu.

"Comisia trebuie sa decida", s-a spalat Geoana pe maini. In schimb, liderul PSD considera ca este obligatia presedintelui Traian Basescu sa "clarifice daca Omar Hayssam a fost implicat", in rapirea celor trei jurnalisti romani. "Noi consideram ca legarea celor doua teme a fost o incercare de a impinge PSD intr-o chestiune politica", sustine Mircea Geoana. Pesedistii cer Guvernului sa prezinte in fata Parlamentului un raport complet privind gestionarea crizei ostaticilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.