Gheorghe Flutur, Adriean Videanu si Valeriu Stoica au negat ca ar fi inceput sa poarte negocieri pentru formarea Guvernului, conducerea PD-L intrunindu-se la aceasta ora la sediul partidului.
Gheorghe Flutur a negat existenta vreunei negocieri cu unul din partidele parlamentare precizand ca fotografiile aparute in presa referitoare la o intalnire a unor fruntasi PD-L cu presedintele PSD Mircea Geoana, la un restaurant bucurestean, reprezinta pure speculatii. "Asteptam rezultatele oficiale si in functie de acestea vom incepe discutiile pentru formarea Guvernului", a declarat Flutur adaugand ca preferinta sa personala se indreapta catre o intelegere cu PNL, conform NewsIn.

Vicepresedintele Valeriu Stoica sustine ca discutiile trebuie sa respecte calendarul constitutional fiind necesare, in prealabil, consultari cu seful statului pentru ca acesta sa desemneze un candidat la postul de premier. "Negocierile intre partide vor avea substanta dupa ce presedintele desemneaza premierul", a spus Stoica, subliniind ca nu da "niciun fel de semnificatie unor intalniri".

La randul sau, prim-vicepresedintele PD-L Adriean Videanu a declarat ca nu "am discutat si nu am negociat cu nimeni nimic". Referindu-se la fotografiile la il prezentau iesind luni seara de la un restaurant in care in acel moment se aflau si lideri PSD, Videanu a spus ca a aflat de la personalul restaurantului ca in incinta se afla si alti lideri politici. "Nici macar nu i-am salutat, pentru ca eram in saloane diferite", a spus Videanu. Prim- vicepresedintele PD-L sustine de asemenea ca nu a discutat nici cu presedintele Traian Basescu.

Presedintele CJ Dambovita, Florin Popescu, a spus la randul sau, ca orice discutie va trebui purtata dupa ce se vor sti oficial parlamentarii fiecarui partid. Popescu a refuzat sa avanseze o data pentru stabilirea echipei de negociere si a mandatului acesteia.

Ziarul Cancan a publicat in editia de miercuri fotografii, in care apar, separat, lideri PD-L si PSD iesind dintr-un restaurant din capitala. Ziarul scrie ca luni seara liderul PSD Mircea Geoana s-ar fi intalnit cu Vasile Blaga, Adriean Videanu si Radu Berceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.