Presedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, a declarat luni seara, la sediul central al partidului, ca prefera constituirea unei majoritati mai largi de guvernare, subliniind totodata ca nu va pune preferintele personale pentru un anumit partid inaintea mandatului dat social-democratilor de catre milioane de romani.
In opinia liderului PSD, majoritatea guvernamentala ar trebui sa fie mai mare de 50-51 %, pentru ca viitorul executiv sa fie unul stabil, pregatit de efectele crizei economice si financiare globale. Mircea Geoana crede ca principala problema este constituirea unei majoritati guvernamentale si nu persoana care va deveni premier pentru ca, pentru aceasta, "PSD are un mandat clar din partea poporului".

El a anuntat ca negocierile cu celelalte partide, care au obtinut un scor bun la alegeri, vor demara imediat dupa anuntul final al rezultatelor parlamentarelor.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.