Prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, a declarat pentru NewsIn ca plasarea democrat-liberalilor pe primul loc in optiunile electoratului ii va face sa mearga cu capul sus la consultarile cu seful statului, care se vor desfasura la Cotroceni.

Stolojan sustine ca rasturnarea situatiei anuntate de exit-poll-uri devenise previzibila pentru PD-L inca din cursul noptii de duminica, in urma numaratorii paralele efectuate in tara de democrat-liberali. "Trebuie totusi sa asteptam rezultatele finale. Deocamdata nu stim daca partea nenumarata a voturilor de catre Biroul Electoral Central este din mediul urban sau din cel rural. Noi am vazut insa din timpul noptii ca suntem cap la cap cu PSD", a declarat Stolojan astazi pentru NewsIn.

Intrebat asupra influentei pe care ar putea sa o aiba schimbarea ierarhiei anuntate initial asupra negocierilor pentru formarea noului Guvern, Stolojan a spus: "Inca nu stim. Deocamdata, vom putea merge cu fruntea sus la consultarile care vor avea loc la Cotroceni cu presedintele tarii".

Dupa numararea voturilor din 71% din sectiile de votare, PD-L conduce in optiunile electoratului cu aproape un procent in fata Aliantei PSD-PC, in timp ce PNL a obtinut putin peste 18% atat la Camera Deputatilor, cat si la Senat, a anuntat, luni, Biroul Electoral Central.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.