Aflati pe ultima suta de metri a campaniei electorale, politicienii nu si-au pierdut simtul umorului. Acum, cand se apropie cu pasi mari data de 30 noiembrie, atacurile PNL la adresa socialistului Mircea Geoana au luat o directie mai "interactiva".

Liberalii au conceput un joc in care participantii trebuie sa traga cu sageti in promisiunile electorale ale lui Geoana.

Jocul, intitulat "Fanteziile lui Geoana", prezinta, pe langa concursul de "tras cu sageti in balonasele promitatoare ale socialistilor", si o statistica "tipic liberala" a planului de guvernare al PSD.

Site-ul interactiv, conceput de catre liberali, reprezinta o batjocura la adresa promisiunilor electorale ale PSD, puse sub semnul intrebarii.

Liberalii il critica dur pe liderul PSD-ist, sugerand ca acesta ar veni de pe o alta lume, una utopica, in care Romania nu se afla in plina criza financiara si dispune de suficiente fonduri pentru a da care 25.000 de euro fiecarui roman care se intoarce in tara si pentru a "arunca" peste 2 milioane de euro pentru o iesire in spatiu.

Desi gestul liberalilor nu este unul demn de lauda, trebuie sa recunoastem ca este totusi foarte comic, menit mai degraba sa distreze electoratul, decat sa-l enerveze. Va uram distractie placuta, daca alegeti sa va jucati cu "Fanteziile lui Geoana".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.