Traian Basescu a fost tema care a dominat o buna parte din dezbaterile de la categoria Tineri politicieni a emisiunii Realitatea TV, 'Zece pentru Romania'.
Reprezentantii tinerilor politicieni ai PSD in cadrul emisiunii 'Zece pentru Romania', de ieri, de la Realitatea TV, Titus Corlatean si Luminita Anghel, au fost cei mai critici la adresa sefului statului.

Ei si-au trimis sagetile ascutite spre presedintele Romaniei atunci cand au fost pusi de realizatorul emisiunii, Mihai Tatulici, sa raspunda la intrebarea 'Exista sau nu un complex Traian Basescu in randul clasei politice?'.

In opinia lui Titus Corlatean, nominalizat la categoria Tineri politicieni, modul lui Traian Basescu 'neconventional' de a face politica 'nu inseamna mai multa responsabilitate'.

Corlatean a spus in acest sens ca romanii din Republica Moldova 'sunt suparati ca, prin vizita din 2005 la Chisinau, Traian Basescu l-a ajutat pe Voronin sa revina la putere'.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.