Liderul democrat-liberal Theodor Stolojan, a fost sambata, in Dolj, in colegiul in care candideaza Mircea Geoana, unde a declarat despre liderul PSD ca nu merita sa fie nici macar parlamentar, daramite prim-ministru, transmite NewsIn.

Prima pe lista a fost comuna Celaru, acolo unde Theodor Stolojan, insotit de liderul PD-L Dolj, Radu Berceanu, de europarlamentarul Marian Jean Marinescu, dar si de candidatii pentru Camera Deputatilor - Stefan Stoica si Nicolae Giugea -, a mers la caminul cultural pentru a vorbi oamenilor despre programul de guvernare al PD-L.

Stolojan n-a ratat insa momentul pentru a arunca sageti si catre Mircea Geoana, despre care a spus ca "nu merita sa fie nici macar in Parlament, daramite in functia de prim-ministru", dar si catre PSD.

„De cate ori PSD-ul a spus ca vrea sa faca un partid mai bun, a scos in fata aceeasi oameni urmariti de DNA, care fug de justitie ca dracu’ de tamaie... Nastase, Mitrea si altii“, a spus Stolojan, care a adaugat ca liderul PSD a inceput deja sa incalce legea, deoarece la sfarsitul mitingurilor electorale ofera mici si bere alegatorilor.

In timp ce Stolojan vorbea in sala, in fata caminului cultural din Celaru au aparut mai multe persoane imbracate in rosu, care au afisat un banner pe care scria „Mircea Geoana – prim-ministru“. Din acest motiv, democrat-liberalii au apelat la politistii din localitate, insa acestia le-au spus ca nu pot face nimic, deoarece banner-ul nu este amplasat, ci este tinut in mana de simpatizantii PSD, iar acest lucru nu contravine niciunei legi. Totusi, politistii au decis sa ramana acolo pana la finalul vizitei lui Theodor Stolojan pentru a preintampina eventuale incidente.

Ulterior, Theodor Stolojan a plecat la Dabuleni, considerat fieful liderului PSD, unde, tot la caminul cultural din localitate, in fata a peste 400 de persoane, si-a reluat discursul sustinut la Celaru, cu mentiunea ca acuzele la adresa lui Mircea Geoana au fost ceva mai multe. Candidatul PD-L pentru functia de premier isi va continua vizita in judet, pe lista mai fiind localitatile Ostroveni si Sadova.

Reamintim ca Mircea Geoana va candida pentru un nou mandat de senator pe colegiul V, care include localitatile: Segarcea, Valea Stanciului, Bistret, Bratovoesti, Calarasi, Calopar, Carna, Catane, Dobresti, Ghidici, Gighera, Macesu de Jos, Negoi, Bechet, Ostroveni, Podari, Rast, Rojiste, Sadova, Teasc, Tuglui, Dabuleni, Amarastii de Jos, Amarastii de Sus, Apele Vii, Carcea, Castranova, Celaru, Cosoveni, Daneti, Diosti, Dobrotesti, Dragotesti, Ghercesti, Ghindeni, Leu, Malu Mare, Marsani, Pielesti, Robanesti si Teslui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.