Reprezentantii Guvernului au dat startul promisiunilor electorale fara acoperire.

Cu o saptamâna inainte de alegerile parlamentare, ministrii nu mai prididesc sa prezinte publicului 'realizari' sub forma unor promisiuni care vor trebui rezolvate, in fapt, de viitorul Executiv.

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicare (ANC), Liviu Nistoran, a anuntat ieri ca in urmatorii trei ani, tarifele la telefonie mobila ar putea scadea cu 30%. Nistoran a facut si o 'demonstratie' in acest sens, taind o treime dintr-o factura cu foarfeca, in fata camerelor de luat vederi.

'ANC intentioneaza sa reduca tarifele de interconectare pentru Telemobil, Cosmote România si RCS&RDS începând cu 2009. Totodata, confirmam reducerea tarifelor de interconectare la Vodafone România si Orange România.

Credem ca daca masurile propuse vor fi puse în practica, facturile clientilor de telefonie mobila vor scadea cu 25-30% în urmatorii trei ani, poate chiar cu mai mult', a declarat Liviu Nistoran, citat de Mediafax. Presedintele ANC a precizat ca tarifele de interconectare fac diferenta între pretul apelurilor în retea si pretul apelurilor în afara retelei. 'Acest tarif de interconectare este de interes national si se reflecta atât în ceea ce platesc abonatii, cât si în piata de comunicatii', a mai spus Liviu Nistoran.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.