Circa 1000 de profesori din Bucuresti au participat la o dezbatere PSD despre educatie, urmata de o agapa cu mincare si bautura fina.

PSD Bucuresti a organizat miercuri seara o actiune electorala la Romexpo invitind circa 1000 de profesori la o dezbatere politica despre soarta educatiei. In cadrul dezbaterii, presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a anuntat pe profesori ca Legea majorarii salariale pentru cadrele didactice va fi aplicata retroactiv, in cazul in care PSD va reveni la guvernare.

'Legea PSD privind cresterea salariilor profesorilor se aplica retroactiv, de la 1 octombrie, din prima zi a guvernarii noastre', a afirmat Geoana.

Convins de faptul ca PSD va forma guvernul, liderul PSD a mai spus ca viitorul Executiv va avea, in premiera, si un ministru delegat pentru cercetare, dezvoltare si inovatie.

Dupa aproximativ doua ore de discursuri, Marian Vanghelie, care a jucat si rolul de amfitrion al evenimentului, i-a anuntat pe profesori ca le-a pregatit 'o supriza', invitindu-i intr-un pavilion alaturat 'la o cupa de sampanie, oferita din partea noastra si a domnului Mircea Geoana'.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.