Daca la vacante si masini putem renunta, la simtul umorului mai greu. Fiecare dintre noi are acum posibilitatea de a oferi o mana de ajutor politicienilor prin intermediul unui nou site menit sa le faca viata mai “usor de suportat” alesilor nostri.

In acest site numit "Dansez pentru ei" oricine se poate inscrie intr-o competitie pentru facilitarea existentei demnitarilor. Competitia este similara cu “Dansez pentru Tine”, dar aici, participantii, in marinimia lor, vor dansa pentru a-i ajuta pe politicieni

Initiatorii site-ului ii indeamna pe oameni sa ii ajute pe “sarmanii politicieni”. Luat dupa exemplul show-ului tv “Dansez pentru tine”, show-ul de pe internet “Dansez pentru ei” are o alta tinta. Aici, participantii nu mai danseaza pentru a-si ajuta vreo ruda bolnava sau pentru a-si lua o casa, ci aici ei danseaza pentru a-I ajuta pe politicieni, ba la plata chiriei, ba pentru a-i promova in campanie.

Indemnul initiatorilor site-ului este: “Oamenii astia traiesc drame in fiecare zi, la fel ca si noi. Insa ei se sacrifica si suporta in tacere pentru binele nostru. Si ei au vise, si ei au fost greu incercati de viata, trebuie sa ii intelegi si sa ii sprijini la greu. Sa ii sustii cum si ei te sustin pe tine.
Sa dansezi pentru ei!
Alege-ti un politician napastuit si ajuta-l. Si ei au dreptul sa se bucure.

Primul politician "compatimit" este liderul PSD, Mircea Geoana. Domnul din imagine danseaza pentru a-l ajuta pe Geoana sa-si plateasca chiria.

Al doilea politician "in necaz" este Adrian Nastase, pentru care se danseza ca sa nu i se ridice imunitatea si pentru a fi reales.

Iar al treilea este Decebal Traian Remes, fost Ministru al Finantelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.