In acest site numit "Dansez pentru ei" oricine se poate inscrie intr-o competitie pentru facilitarea existentei demnitarilor. Competitia este similara cu “Dansez pentru Tine”, dar aici, participantii, in marinimia lor, vor dansa pentru a-i ajuta pe politicieni

Initiatorii site-ului ii indeamna pe oameni sa ii ajute pe “sarmanii politicieni”. Luat dupa exemplul show-ului tv “Dansez pentru tine”, show-ul de pe internet “Dansez pentru ei” are o alta tinta. Aici, participantii nu mai danseaza pentru a-si ajuta vreo ruda bolnava sau pentru a-si lua o casa, ci aici ei danseaza pentru a-I ajuta pe politicieni, ba la plata chiriei, ba pentru a-i promova in campanie.

Indemnul initiatorilor site-ului este: “Oamenii astia traiesc drame in fiecare zi, la fel ca si noi. Insa ei se sacrifica si suporta in tacere pentru binele nostru. Si ei au vise, si ei au fost greu incercati de viata, trebuie sa ii intelegi si sa ii sprijini la greu. Sa ii sustii cum si ei te sustin pe tine.
Sa dansezi pentru ei!
Alege-ti un politician napastuit si ajuta-l. Si ei au dreptul sa se bucure.

Citeste si:

Primul politician "compatimit" este liderul PSD, Mircea Geoana. Domnul din imagine danseaza pentru a-l ajuta pe Geoana sa-si plateasca chiria.