Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat luni, pe blogul sau, ca atmosfera ostila creata la adresa sa de suporterii ros-albastri la meciul cu FC Timisoara nu a fost intamplatoare si reprezinta unul dintre atacurile la care a fost supus in ultima perioada, pentru a fi discreditat in prag de alegeri.

'Nimic din ceea ce s-a petrecut nu este intamplator. Am fost supus la diferite atacuri in ultima perioada. Aceastea arata cat de incomod sunt ca adversar politic.

Daca nu se tem de mine, de ce imi cauta nod in papura? Eu nu sunt nici mai bun si nici mai rau decat ma cunosc oamenii. Am ramas acelasi, insa atacurile se dovedesc din ce in ce mai dure. Incidentele au fost provocate. S-a creat acest scandal si chiar a fost scandat numele meu.

Asta arata clar care a fost miza 'razboiului' din Ghencea', a mai precizat finantatorul.

Patronul stelist a luat apararea firmei de securitate pentru interventia impotriva revoltei suporterilor.

'Ceea ce s-a intamplat pe stadionul Steaua este foarte grav. Toata lumea a vazut ce atmosfera s-a creat acolo. Nu mai putem vorbi despre spectacol daca oamenii pleaca din tribune plini de sange si rani. Sunt violente pe care nu le poate nimeni accepta', a declarat acesta.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.